viziune

Inspire Other Travelers este despre călătoria noastră prin viață.

Inspire Other Travelers este o călătorie cu oameni, despre oameni şi în special pentru oameni.

Prin seria de evenimente pe care o pregătim vom aduce în faţa publicului oameni-model. Ne dorim să construim punţi emoţionale şi să rezonăm împreună, la nivel profund. Să generăm senzația de “gol în stomac” și replici ca “Ințeleg!”, “Uau!”, “Nu pot să cred!”.

Pornim la drum cu dorinţa de a stabili o platformă de interacţiune cu oameni care au curajul de a fi şi de a se purta exact aşa cum simt cu adevărat.

Invitaţii noştri ne vor inspira să ne acceptăm şi să ne dăm voie să fim aşa cum simţim într-adevăr. Pentru că, undeva pe drumul vieţii noastre, mulţi dintre noi am început să credem că nu suntem suficient de buni, că felul în care suntem nu este unul dezirabil şi că cel mai bine ar fi să “purtăm măşti”, să ne ascundem în spatele a ceea ce credem că înseamnă a fi popular şi dezirabil.

Prin Inspire Other Travelers vrem să arătam că noi, oamenii, suntem frumoşi!

Că suntem minunaţi, în ciuda slăbiciunilor şi imperfecţiunilor noastre sau chiar şi atunci când facem greşeli. Calităţile, dar şi defectele noastre sunt cele care ne fac unici. Toţi putem adăuga valoare vieţii noastre, dar şi vieţii celor din jur atunci când acceptăm această unicitate şi libertatea ei de exprimare.

Ne propunem să generăm o schimbare de mentalitate şi să îi inspirăm pe oameni să se întoarcă la adevaratul sine. Să răspândim “iubire de sine”, să o împărtăşim cu ceilalţi, să privim lucrurile diferit faţă de cum o făceam până atunci şi să simţim nevoia de schimbare.

Expunerea la modele este una dintre cele mai importante surse de învăţare.