Fondatori

Iozefina Nicoleta Tudor şi Cristian Philipp sunt creatorii conceptului Inspire Other Travelers, care din 2018 va aduce în Timişoara o serie de evenimente noi, cu protagonişti din toată lumea.

Nicoleta este consultant în comunicare şi relaţii publice. A fost jurnalistă 10 ani, la unele dintre cele mai importante publicaţii naţionale, iar în ultimii 7 ani s-a implicat în proiecte care au crescut încrederea oamenilor în puterea comunităţii. Consideră că viaţa este o călătorie în care misiunea omului este să descopere profunzimea iubirii, iar acest lucru presupune să trecem prin situaţii plăcute, dar şi neplăcute, din care avem de învăţat. Învăţarea lecţiilor vieţii şi sinceritatea pentru ceea ce suntem sunt însă tot mai dificile în actualul context social. Omului îi sunt impuse valori superficiale care îl îndepărtează de sine, de propriile valori, de ceea ce este autentic în el.

Cristian lucrează de peste 15 ani în domeniul dezvoltării personale, fiind şi fondatorul companiei de training şi consultantă Essential Training and Consulting. El spune că viaţa lui a fost şi este într-o continuă transformare, cu momente de efervescenţă, anxietate, extaz şi conştientizări fundamentale. Concluzia sa: viaţa este o experienţă incredibilă care merită trăită în cel mai autentic mod, fără bariere şi limite autoimpuse sau impuse de alţii.

Credem cu tărie că avem nevoie profundă de modele autentice care să trezească în fiecare dintre noi dorinţa de schimbare pentru a fi mai buni cu noi înşine şi cu ceilalţi şi să ne ofere idei despre cum putem realiza acest lucru.

Inspire Other Travelers este despre oameni şi tot ceea ce este de valoare în ei, despre asumare şi fericire.

Vă aşteptăm, cu drag, la sesiunile din acest an!