KYLE CEASE | Evolving Out Loud

Kyle face un SPECTACOL COMPLET!
Un spectacol cu povești, glume, discuții, învățăminte, muzică.
Ca și instrumente, în afară de microfon, pe scenă se află un pian, flipchart, proiecții.

Spectacolul se numește Evolving Out Loud și este despre dezvoltare personală, îmbunătățirea noastră ca oameni și evoluție!

Kyle vorbește despre autenticitate, cum să ne înțelegem mai bine gândurile, ce se întâmplă cu noi, ce putem face pentru a deveni mai buni, a ne iubi pe noi mai mult și a fi mai buni cu ceilalți. Subiectele pe care le abordează Kyle ajută din mai multe puncte de vedere:
autenticitate: mai bună aliniere cu noi înșine și mai puțin conflict interior;
evoluție: ne inspiră să fim mai orientați către dezvoltare personală;
creativitate: mai buna folosire a energiei pe care o avem prin a nu o mai consuma pentru a rezolva probleme pe care ni le inducem singuri;
leadership: prin preluarea controlului asupra noastră și a vieții noastre;
relaționare mai bună cu cei din jur: prin a ne înțelege pe noi și dinamica relațiilor cu ceilalți;
creșterea productivității personale: prin a ne concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat.

Toate astea într-un mod distractiv, antrenant și profund în același timp.

Cine este KYLE CEASE?

KYLE CEASE, primul călător Inspire Other Travelers, sosește în Timișoara, în data de 29 martie 2018, la Teatrul Național Timișoara.

KYLE CEASE este un Speaker fascinant, care inspiră publicul prin combinația sa unică de comedie și mesaje care susțin interesul pentru transformare, evoluție.

A fost invitat în calitate de speaker la facultăți, summit-uri și conferințe Fortune 500 precum Agape International, GATE, Revelations, Sun Valley Wellness Festival, Sedona World Wisdom Days, Longevity Now Conference și multe altele.

Pe lângă coordonarea propriilor evenimente din conceptul “Evolving Out Loud”, a împărțit scena cu personalități renumite cum ar fi Eckhart Tolle, Jim Carrey, Michael Beckwith, Louis CK, Tony Robbins, Deepak Chopra, Bob Proctor, David Wolfe și mulți alții.

Înainte de a deveni speaker transformațional, Kyle a fost, timp de 25 de ani, un actor de top, având 2 apariții speciale clasate pe locul 1 la Comedy Central New York. În 2009, a câștigat locul 1 și într-un clasament al rețelei de StandUp Showdown.

Are peste 100 de apariții în filme și la TV, printre care se numără 10 Things I Hate About You, Not Another Teen Movie, Jimmy Kimmel Show, The Late, Late Show cu Craig Ferguson, Chelsea Lately, Martin Short Show, Comics Unleashed și numeroase emisiuni VH1.

Cartea lui, “Sper să o dau în bară: Atunci când te îndrăgostești de propriile temeri, poți schimba lumea” a fost lansată la Simon & Schuster Publishing pe data de 2 mai 2017.

KYLE CEASE in Timisoara | 29 martie 2018